2019-2020 - 2. Dönem YILI HABERLERİ

GKV ÖZEL İLKOKULU 1.SINIFLAR TANITIM TOPLANTISI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı (GKV) Özel İlkokulu 2020-2021 eğitim-öğretim yılı birinci sınıf ön kayıtları için tanıtım toplantısı düzenlendi. Düzenlenen toplantıda GKV Özel Anaokulu velilerimiz 2020-2021 eğitim- öğretim yılında birinci sınıfı okutacak öğretmenlerimizle tanışma fırsatı yakaladı.

GKV Özel İlkokulunda uygulanan eğitim-öğretim programlarının da anlatıldığı toplantıya GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki, okul müdürleri, bölüm başkanları ve çok sayıda veli katıldı.

Toplantıda ayrıca GKV Özel İlkokulu ve Anaokulu öğretmenlerimize emeklerinden dolayı çiçek takdim edildi.

GKV ÖZEL LİSELERİ GENÇ ERKEKLER BASKETBOL TAKIMI BÖLGE ŞAMPİYONASINDA YARI FİNALE KALDI

Gaziantep Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü ve Türkiye Basketbol Federasyonu tarafından 10 ilin katılımı ile düzenlenen bölge şampiyonasında okulumuz kendi grubunda Mardin il birincisi ile yaptığı maçı 103/ 30 skor ile kazanarak Türkiye yarı finallerinde Gaziantep ilimizi temsil edecektir.

GKV YENİDEN ŞAMPİYON

Gaziantep Gençlik Ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları Ve İl Milli Eğitim Müdürlüğü Tarafından Düzenlenen Yıldız Erkekler Basketbol Turnuvası'nda

GKV Özel Okulları Yıldız Erkek Basketbol Takımı İl Şampiyonu oldu.

GKV CEMİL ALEVLİ KOLEJİ IBELLEK KÜLTÜR-EDEBİYAT DERGİSİNİN İLK SAYISI ÇIKTI

GKV Cemil Alevli Koleji (IBDP) Turkish A1 Literature öğretmenleri Burcu Altınbaş ve Demet Tekerekoğlu rehberliğinde IB öğrencileri ile etkin ve eleştirel yöntemlerle yapılan akademik çalışmalar “IBellek” adı altında bir Kültür-Edebiyat dergisi haline geldi.

Turkish A1 Literature Öğretmenleri Burcu Altınbaş ve Demet Tekerekoğlu IBellek dergisinin yeni bir soluk olduğunu belirterek öykü ve şiir alanında yeni düşüncelere ve tartışmalara zemin olmak gibi bir amacı olduğunu söyledi. Öğretmenlerimiz yaptığı açıklamada şu sözlere yer verdi: “Aslolan edebiyattır.” anlayışı içinde estetik kaygıyı ön planda tutarak güncel ve bireysel olandan kopmadan evrensel ve toplumsal olanla ilişkiye girmeyi önceliyoruz. IBellek öykü-şiiir dergisi uzun soluklu olabilmek için gerekli altyapı çalışmalarını yapmıştır. Yine de dergi, dergiyi çıkartanlardan çok onu yaşatanlarındır. Bu nedenle okurlarımızın duyarlılığı derginin yaşaması açısından önemlidir. Yeni sayılarda buluşmak dileğiyle.

IBellek Kültür- Edebiyat Dergisi yılda 2 kez okurlarıyla buluşacaktır.

IBellek Kültür- Edebiyat Dergisi'ni okumak için: