60.YIL ETKİNLİKLERİ KAPSAMINDA GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULU ÖĞRENCİLERİ HEM OKUYOR HEM YAZIYOR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu olarak okuyan nesiller yetiştirmeye devam ediyoruz. Yıl boyunca farklı yazarlara ait farklı eserleri okuyup bu eserlerin tahlilini yapan 6.sınıf öğrencilerimiz bu birikimlerini kullanarak yıl sonunda kendi özgün hikâyelerini yazdılar. “60. Yıl Bilim Kültür ve Sanat Festivali” nde sergilenen özgün hikâyeler ziyaretçiler tarafından takdir edildi.  Bu hikâyelerin bir kısmı “Yaratıcı Yazarlık Kulübü” tarafından bir araya getirilip "Benim Hikâyem" adlı dergimizin 4. sayısı olarak yayımlandı. Öğrencilerimizin beğenisine sunulan bu dergi, düzenlenen okuma saatlerinde keyifle okundu.

Okuduğunu anlayan, yorumlayan ve kendisini ifade etme becerisini kazanan öğrenciler yetiştirmek, bununla birlikte akademik başarıyı artırmak Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulunun temel hedefidir. Bu hedef doğrultusunda 60 yıldır sağlam adımlarla ilerliyoruz. Bu anlamda öğrencilerimize rehberlik edip onların başarılarıyla gurur duyuyoruz.

#yaratıcıyazarlıkkulübü

#benimhikayem