GKV ÖZEL OKULLARININ 60. YILINDA

Tiyatro tarihinin klasikleşen ve sevilen eserlerinden “Lüküs Hayat” müzikali, Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Kulübünün performansıyla tekrar seyircisiyle buluştu.

Yönetmenliğini Kolej Vakfı Özel Liseleri Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Mehmet Ali Erbudak' ın yaptığı, drama eğitmenliğini Sevil Kılıç, koreografilerini Abdullah Doğan ve dekorunu Hayal Bazoğlu, Şeyma Aslantaş ve Emine Koyuncugil'in hazırladığı oyun renkli kostümleri ve dönemin mimarisinin yansıtıldığı yalı görselleri ile büyük beğeni topladı.

Mizahî dilin hâkim olduğu, 9,10 ve 11. sınıf öğrencilerinin sahnelediği oyun, izleyiciler tarafından defalarca ayakta alkışlandı.

Oyunumuza emek veren, Atatürkçü Düşünce ve Tiyatro Topluluğu öğrencilerimizi tebrik eder, salonumuzu dolduran ve oyunu ilgiyle izleyen seyircilerimize teşekkür ederiz.

#LüküsHayat

#AtatürkçüDüşünceVeTiyatroKulübü