GKV ÖZEL LİSELERİ 60.YIL MEZUNLARINI GURURLA UĞURLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Mezuniyet Törenini Büyük Bir Heyecan ve Coşkuyla Kutladı.

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri 12. sınıf öğrencileri için okulumuzda mezuniyet töreni düzenlendi.

Tören, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Fevzi Gürsel, GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Engin Biba, idareciler, öğretmenler ve çok sayıda veli katılımı ile gerçekleşti. GKV Özel Liseleri Müdürü Sayın Engin Biba’nın açılış konuşmasının ardından, yıl boyu akademik başarısını devam ettiren okul 1.si 2. si ve 3.sü olan öğrencilerimize, IB Diploma Programında yurt dışından kabul alan öğrencilerimize, başarılarından dolayı Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu Üyeleri tarafından plaketleri takdim edildi.

13 yıllık eğitim ve öğretim hayatını tamamlayarak GKV ailesinden mezun olan öğrencilerimiz bu unutulmaz gecede onur ve gururla keplerini atarak yükseköğrenime geçecek olmanın heyecanını yaşadılar.

GKV ailesi olarak tüm öğrencilerimizi kutlar, başarı dolu aydınlık yarınlar dileriz.

#GKVMezuniyet

#eğitimde60yıl