GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ORTAOKULUNDA MEZUNİYET HEYECANI YAŞANDI

2023-2024 eğitim-öğretim yılı 8.sınıf öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen diploma töreni ile liseye uğurlandı.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Müzik dinletisi ile başlayan gecede Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet açılış konuşmasını yaptı. Ardından, çeşitli derecelere imza atan ayrıca yıl boyu akademik başarısını devam ettiren öğrencilere Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli heyeti üyeleri tarafından plaketleri verildi.

Coşkulu geçen gecenin sonunda 2023-2024 eğitim öğretim yılını başarıyla tamamlayan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri keplerini sevinçle atarak liseye geçmenin gururunu yaşadılar.

Okulumuzdan başarıyla mezun olan öğrencilerimizi kutlar, GKV ailesi olarak onlara aydınlık bir gelecek dileriz.

#GKVMezuniyet

#eğitimde60yıl