GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ İLKOKULA GURURLA UĞURLADIK

2023-2024 eğitim-öğretim yılı ilköğretim hazırlık sınıfı öğrencilerinin okulumuzda düzenlenen diploma töreni büyük ilgi gördü.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt, idareci, öğretmen ve velilerin yanı sıra çok sayıda davetlinin katılımı ile gerçekleştirilen törende coşku ve duygu dolu anlar yaşandı.

Dans gösterisi ile başlayan gecede Gaziantep Kolej Vakfı Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt açılış konuşmasını yaptı. Öğrencilerimize mezuniyet belgeleri öğretmenleri tarafından takdim edildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılını güzel anılarla tamamlayarak ilkokula adım atacak GKV Özel Anaokulu öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#mezuniyet

#GKV1963