GKV ÖZEL ORTAOKULU 2022-2023 EĞİTİM ÖĞRETİM YILI “5, 6 VE 7. SINIFLAR VELİ TOPLANTISI”NIN İLKİNİ GERÇEKLEŞTİRDİ

“Veli Tanışma ve Bilgilendirme Toplantısı”nda velilerimiz ve danışman öğretmenlerimiz, eğitim programı, okul kuralları, ders bazında belirlenen hedefler, akademik başarıyı artırmaya yönelik yapılacak çalışmalar üzerinde görüştüler. Ortaokul Psikolojik Danışma ve Rehberlik Birimimiz yıl içerisinde öğrencilerimize yönelik uygulanacak olan grup rehberliği çalışmaları, sınıf içi rehberlik etkinlikleri, atölye çalışmaları ve seminerler ile ilgili velilere bilgi aktarımında bulundu. Öğrencilerin gelişimsel ihtiyaçlarına yönelik düzenlenecek çalışmaların, aile-öğretmen iş birliği ile çok daha etkili olacağı vurgulanarak düzenli takibin önemi anlatıldı. Branş öğretmenlerinin ders içerikleri ve hedefleri konusunda paylaşımlarıyla devam eden toplantı, velilerimizin sorularının cevaplanması ile tamamlandı. Veli tanışma ve bilgilendirme toplantımıza katılımları için tüm velilerimize teşekkür eder, başarı ve mutluluk dolu bir yıl geçirmenizi dileriz.

#velitoplantısı

#GKVÖzelOrtaokulu