GKV'DE SERGİMİZ VAR

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 6. Sınıf öğrencilerimiz “See Shoot Say Exhibition” etkinliği ile kendi gözlerinden hayatlarındaki önemli an, kişi ve yerleri fotoğraflayarak sergilediler. İngilizce öğretmeni Eda Tekin rehberliğinde ilerleyen projede bilgili, duyarlı, dönüşümlü düşünebilen ve iletişim becerisine sahip öğrencilerimiz kendi fotoğraflarını sergilerken aynı zamanda duygu ve düşüncelerini de İngilizce olarak Ortaokul Müdürümüz, Zümre Başkanımız, öğretmen ve arkadaşları ile paylaştılar.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları

"SEE, SHOOT, SAY EXHIBITION" @ GKV

Gaziantep College Foundation Secondary School 6th grade students photograpged and exhibited the important moments,people and places in their lives through their own eyes with the “See Shoot Say Exhibition” activity. The project was conducted under the guidance of English teacher Eda Tekin. Our knowledgeable, sensitive, reflective and communicator students exhibited their photos, shared their feelings and thoughts in English with our Secondary School Manager, Head of Foreign Languages of Secondary and High Schools, teachers and friends.

#GKVPrivatesecondaryschool

#GaziantepCollegeFoundation