2023-24 DÖNEMİ AFS ULUSLARARASI ÖĞRENCİ DEĞİŞİM PROGRAMI BİLGİLENDİRME SUNUMU

DEĞİŞİM VE DÖNÜŞÜME GİDEN YOLA ÇIKMAYA HAZIR MISIN?

1947 yılından bugüne süregelen AFS (American Field Service) uluslararası öğrenci değişim Programı ile dünya genelinde bu güne kadar 300.000 lise öğrencisi coğrafi ve kültürel değişimlerde bulunarak paha biçilmez bir deneyim yaşama imkanı elde etmiştir.

Bugün AFS Programları dünyanın 60 ülkesinde yürütülmektedir ve Kültürlerarası Değişim konusunda önemli bir lider konumundadır. AFS Kültürlerarası Öğrenci Değişim Programları, Türkiye’de Milli Eğitim Bakanlığı’nın onayı ve işbirliği ile 1952 yılından beri yürütülmektedir.

Gaziantep AFS Gönüllü Koordinatörü Sina Akan AFS Sınav ve Programı ile ilgili öğrencilerimize bilgilendirme yapmak üzere okulumuza konuk oldu ve öğrencilerimizin sorularını cevaplandırdı.

2021-22 Dönemi AFS sınav ve mülakatlarına katılarak, 10.sınıfı İspanyada SINS CARDENER Lisesinde tamamlayıp dönen ve bu yıl CA Koleji IBDP 11.sınıf öğrencisi olan Haydar Onur ÖZAKÇA 1 yıllık AFS deneyimini, 9.10. ve 11.sınıflardaki arkadaşları ile paylaştı.

#AFS

#GKVÖzelLiseleri