GKV ÖZEL ORTAOKULU 8. SINIF ÖĞRENCİLERİ "İSTANBUL LİSELER GEZİSİ” NİN İKİNCİ GÜNÜNDE

LGS’ye hazırlık sürecinde olan GKV Özel Ortaokulu 8. sınıf öğrencileri İstanbul'da bulunan prestijli liseleri tanımaya ikinci günde de devam etti. İlk gün Robert Koleji öğrencileri ile birlikte interaktif şekilde zaman geçiren öğrencilerimiz ikinci gününü de dolu dolu tamamladılar. GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel Ortaokulu 8. sınıflar Müdür Yardımcısı Fuat Kozanoğlu ve GKV Özel Ortaokulu 8. sınıflar Rehber Öğretmeni Suzan Aslan eşliğinde düzenlenen gezinin ikinci gününde:

* Galatasaray Lisesi

* Vehbi Koç Vakfı Koç Özel Lisesi ve

* Türk Eğitim Vakfı İnanç Türkeş Özel Lisesi (TEVİTÖL) ziyaret edildi.

Öğrencilerimize okul yetkilileri tarafından okulların özellikleri, tarihi, eğitim-öğretim süreci ve akademik çalışmaları, LGS sonrasında yüzdelik dilimine göre öğrenci kabulü ile ilgili ayrıntılı bilgilendirmeler yapıldı. Öğrencilerimiz tüm sorularını kurum yetkililerine sorarak detaylı bilgi alma şansı buldular. Okullarda yapılan detaylı bilgilendirme sonrasında okul kampüsleri öğrencilerimiz tarafından ayrıntılı şekilde gezildi. LGS’ye hazırlık sürecinde köklü kurumları tanımak, bu kurumlar hakkında bilgi sahibi olmak, öğrencilerde hedef ve motivasyon oluşturmak adına fayda sağlamaktadır. Öğrencilerimize turda eşlik eden Galatasaray Lisesi, Vehbi Koç Vakfı Koç Lisesi ve Tevitöl Lisesi idareci ve öğretmenlerine sonsuz teşekkür ediyoruz.

#LGShazırlık

#GKVÖzelOrtaokulu