HABER ARŞİVİMİZ

GKV'DE 25 ARALIK ÇOŞKUSU

Gaziantep’in düşman işgalinden kurtuluşunun 100. yılı anısına Gaziantep Kolej Vakfı  Özel Ortaokulu tarafından 25 Aralık Gaziantep’in Kurtuluşu Töreni düzenlendi. Gaziantep Kolej Vakfı  Özel Okulları Konferans Salonu’nda düzenlenen törene, Genel Müdür Sayın  İsmet Tiryaki ve tüm akademik kadroyu oluşturan müdürler, müdür yardımcıları ve öğretmenlerimiz katıldı.

Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başlayan törenin ardından açılış konuşmasını yapan GKV Özel Ortaokul Müdürü Seçil Güldemet  “Antep halkını açlık, sefalet ve mühimmat sıkıntısıyla karşı karşıya bırakan kuşatma yaklaşık 11 ay sürmüştür. 6317 vatan evladının şehit verildiği çatışmalardan sonra Gazi olan şehrimiz, müthiş bir vatanseverlik, fedakarlık, azim, kararlılık ve başarı örneği göstermiştir. Aziz milletimizin kadınıyla, erkeğiyle, yaşlısıyla, genciyle mücadelesinin zaferle taçlandırılışının 100.yıl dönümü kutlu olsun.” dedi.

Tören, Gaziantep Kolej Vakfı  Özel Ortaokulu öğrencilerinin hazırlamış olduğu; Antep Savunması kısa filmi, 25 Aralık sunumu ve “Güzel Antebim” tiyatro oyununun sergilenmesi ile son buldu.

#25AralıkGaziantepinKurtuluşu

#25Aralık1921

#GKVÖzelOrtaokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.