HABER ARŞİVİMİZ

GKV’DE BİLGİSAYAR BİLİMLERİ EĞİTİM HAFTASI ETKİNLİKLERİ

Öğrencilerimizin 21. yüzyıl becerileriyle donanmış; yaratıcı, eleştirel ve sistematik düşünen; üretken, bilgi ve iletişim teknolojilerine hâkim bireyler olarak yetişmeleri için çalışıyoruz.

Bu yıl 6-12 Aralık 2021 tarihleri arasında uygulanan Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası’nda GKV Özel İlkokulunda kodlama ve dijital okuryazarlığını eğlenceli ve ilgi çekici bir hâle getirmek, teknolojinin çalışma prensibiyle ilgili öğrencilerimizin ufkunu genişletmek, yeni fikirler üretmelerini sağlamak ve öğrencilerimize bilgisayar bilimleriyle ilgili farkındalık kazandırmak amacıyla çeşitli etkinlikler düzenlendi.

Bilgisayar Bilimleri Eğitim Haftası’nda ilkokul 1, 2, 3 ve 4. sınıf öğrencilerimiz birbirinden farklı kodlama etkinliklerini eğlenerek öğrendiler.

Etkinliklerimiz: Compute it Python Etkinliği, Sanatçı Etkinliği, Outbreak Simulator Etkinliği, Blockly Games Etkinliği, Silent Teacher ile Python Etkinliği, Code Monkey Etkinliği, Hello World Emoji Etkinliği, Code Combat Python Etkinliği, Scratch Etkinlikleri, Lego Wedo Etkinliği, Mbot Robot Etkinliği, Arduino Etkinliği

#GaziantepKolejVakfıÖzelİlkokulu

#gaziantepkolejvakfi

#HourOfCode

#CodeWeek

#GKVkodluyor

#computerscience

#computerscienceeducationweek


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.