GKV ÖZEL LİSELERİ TOPLUM HİZMETİ GÖNÜLLERİ KULÜBÜ KERMES DÜZENLEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Toplum Hizmeti Gönülleri Kulübü olarak öğrencilerimizin toplumsal duyarlılık ve farkındalık, işbirliği, dayanışma ve etkili iletişim becerilerini sağlamak amacıyla ihtiyaç sahibi aileler için kermes düzenledi. Öğrencilerin yoğun ilgi gösterdiği kermesin gelirleri ihtiyaç sahibi ailelere temel gıda, yakacak, giyecek gibi yardımlar şeklinde gerçekleşecek.

Toplum Hizmeti Gönülleri Kulübü danışman öğretmeni Dilber Göktekin ve kulüb öğrencileri Ali Osman Öztürk, Tolga Tiryaki, Yağmur Çalışkan, F. İpek Kazaz, E. Ceren Bolat, Tahsin Karakoç, Ege Ulupınar, Yiğit Giray, Sude Kara, Ela Naz Kaya, Koray Güçlü ve E. Ecrin Korkmaz önderliğinde öğrencilerimizin getirdikleri ürünleri satarak elde edilen gelirle yardımlaşmanın kültürümüzün değişmez bir parçası olduğunu göstermiş oldular.

#toplumhizmetigönüllerikulübü

#GKVÖzelLiseleri