BARIŞ KÖŞESİ PROJESİNİ TAMAMLAYAN ÖĞRENCİLERİMİZE BAŞARI BELGELERİ VERİLDİ

2016-2017 eğitim öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu olarak, öğrencilerimizin kendilerini ve duygularını problem yaşadıkları kişilere doğru şekilde ifade edebilmelerini ve böylece var olan problemi çözebilmelerini sağlamak amacıyla ilkokul 2, 3 ve 4. sınıflarda Barış Köşesi Projesi başlattık.

İnsanın bulunduğu her alanda huzuru, barışı ve açık iletişimi sağlamak; bunu diğer sosyal alanlarda da uygulamak temel hedefimizdir ve bu hedef doğrultusunda böyle bir projeye adım attık.

Barış Köşesi, iletişimde yaşanan çatışmaları çözmektir.

Okuldaki arkadaş grupları arasındaki anlaşmazlıkları, zarar verme davranışlarını ve iletişim sorunlarını akran öğrenmesi yolu ile en aza indirmektir.

Bu kapsamda görevlerini tamamlayan barış elçilerimize İlkokul Müdürümüz Sayın Talya Serenada ONAN belgelerini takdim etti.

Öğrencilerimizi kutlar, başarılarının devamını dileriz.

#GKVÖzelİlkokulu

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları