GKV ÖZEL LİSELERİNDE 3 ARALIK DÜNYA ENGELLİLER GÜNÜ KAPSAMINDA SÖYLEŞİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri Beden Eğitimi ve Spor Bölümü tarafından 3 Aralık Dünya Engelliler Günü kapsamında, Ülkemizi ve İlimizi, Avrupa’da başarılı bir şekilde temsil eden Gazişehir Gaziantep Tekerlekli Sandalye Basketbol Takımını okulumuzda ağırladık. Takım menajeri Ramazan TAŞKIN ve milli takım oyuncuları Samet TOPTAŞ,  Serdar SAĞLAM, Ahmet YAMAÇ ve Baran OĞUZ başarılarının sırlarını anlattılar. Engellilikle ilgili farkındalık yaratmak amacıyla düzenlenen söyleşi öğrencilerimizin de soruları ile karşılıklı sohbet şeklinde gerçekleşti. Söyleşi sonrası GKV Özel Liseler Müdürü Engin BİBA katılımcılara teşekkür ederek çiçek ve hediye takdiminde bulundu.

#dünyaengellilergünü

#GKVÖzelLiseleri