GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARINDA 58. EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI BAŞLADI

Kurucumuz merhum Cemil ALEVLİ’nin vizyonuyla Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında 2021-2022 eğitim-öğretim yılı törenle başladı. Törene GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket ERSOY, Sayın Celal ERSOY, GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ, müdürler, bölüm başkanı, müdür yardımcıları, zümre başkanları ve öğretmenlerimizin katılımları ile düzenlendi. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunda düzenlenen törende açılış konuşması Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada ONAN tarafından yapıldı. Törende YKS 2021'de Türkiye genelinde ilk 1.000 öğrenci arasında yer alan öğrencilerimize plaketleri ve hediyeleri; LGS 2021’de Türkiye genelinde %1’lik dilimde yer alan öğrencilerimize plaketleri ve 2021 yılında düzenlenen İpana Müzik Yarışmasında dereceye giren öğrencilerimize plaketleri GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Üyeleri tarafından takdim edildi.

Açılış töreni Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu öğrencilerinin şiir ve dans gösterileri ile son buldu.

#YeniEğitimÖğretimYılı

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları