HABER ARŞİVİMİZ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 2021-2022 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILI AÇILIŞ PROGRAMI DÜZENLENDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları 2021-2022 eğitim-öğretim yılı açılış programı Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli Kurulu Üyeleri ve tüm akademik kadronun katılımları ile düzenlendi. Saygı duruşu ve İstiklal Marşı sonrasında GKV Özel Okullarına yeni katılan öğretmenlerimiz için hazırlanan tanıtım filmi gösterimi yapıldı.

Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, bu yıl, dünya genelinde ve ülkemizde yaşanan pandemi nedeniyle çok uzun ve zorlu geçen uzaktan eğitim sürecinden sonra tekrar yüz yüze kavuşmanın mutluluğunu yaşadığını ve 58. yılını kutlama onurunu ve mutluluğunu yaşadığımız Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarını, bugünkü konumuna taşıyan, birlikte çok güçlü bir ekip olmaktan büyük gurur duyduğumuz tüm yönetici ve öğretmenlerimize yeni eğitim öğretim yılında başarı dilekleri okundu.

Ardından GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki GKV Özel Okullarının tüm akademik kadrosuna hitaben yaptığı konuşmasında, 58 yıllık geçmişi ve en güçlü eğitim kurumu kimliğiyle herkesin saygısını ve takdirini kazanan okullarımızda çağdaş, ülkesini ve insanlığı seven, ulusal değerlerimizi benimsemiş, Atatürk ilke ve devrimlerine bağlı, uluslararası platformlarda şehrimizi ve ülkemizi en iyi şekilde temsil edecek öğrenciler yetiştiren kurum olarak birlikte çalışıldığını ve kurucumuz merhum Cemil Alevli’nin açtığı uygarlık yolunda geleceğe emin adımlarla ilerlemeye devam edileceğini ifade etti. Konuşmanın sonunda,

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarının başarılarının temelinde başta 58 yıllık misyonuyla GKV ruhuna inanmış ve bu ruhu yaşatan Yönetim ve Mütevelli Kurulu Başkanımız Sayın Nüket Ersoy ve Celal Ersoy, yönetim kurulumuz ve mütevelli kuruluna; yöneticilere ve güçlü eğitim kadromuza teşekkürlerini sundu.

2021-2022 eğitim-öğretim yılı açılış programı GKV Ailesine yeni katılan öğretmenlerimize rozet takdimi, sonrasında 2020-2021 eğitim-öğretim yılında pandemi dolayısı ile kıdem plaketleri verilemeyen öğretmen ve çalışanlara plaket takdimi ile son buldu.

#GaziantepKolejVakfıÖzelOkulları


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.