"GKV’DEN ATA'MIZA MEKTUP VAR" \\ BAŞVURULAR BAŞLADI

GKV Özel Okulları Atatürk’ü Anma Haftası kapsamında her yıl 29 Ekim – 10 Kasım tarihleri arasında okulumuzda çeşitli etkinlikler düzenlenmektedir. Bu kapsamda düzenleyeceğimiz etkinliklerden bir tanesi olan GKV Özel Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimize yönelik “GKV’den Ata’mıza Mektup Var” adlı yarışmanın başvuruları başladı.

Öğrencilerimiz yarışma kapsamında Büyük Önder Mustafa Kemal Atatürk’e duydukları özlemi mektup formatında kelimelere dökecek ve GKV Özel Ortaokulu Türkçe Zümresi’nden oluşan seçici komisyon tarafından belirlenecek mektup 10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi Töreni’nde ilan edilerek tüm katılımcılarla paylaşılacaktır.

ESERLERİN SON TESLİM TARİHİ: 7 Kasım 2020

YARIŞMA KATEGORİSİ: GKV Özel Ortaokulu 5, 6 ve 7. sınıf öğrencilerimiz.

YARIŞMA ŞARTLARI:

Sevgili öğrencilerimiz,

o Eserlerin mektup türünde olmasına dikkat ediniz.

o Word dosyasına, 2 sayfayı geçmeyecek şekilde yazılmasına özen gösteriniz.

o Times New Roman - 12 punto karakter ile yazılmasını rica ederiz.

o Eserlerin başka bir yerde yayımlanmamış olması, tamamının özgün olması son derece önemlidir.

o GKV Özel Ortaokulu Türkçe Zümresi tarafından oluşturulan seçici komisyon tarafından belirlenecek eser 10 Kasım Atatürk’ü Anma Resmi Töreni’nde okunacaktır.

#AtamızaMektupVar

#GKVdenAtamızamektupVar