#ERASMUSDAYS 2020 KUTLU OLSUN!

15-16-17 Ekim Erasmus Günleri kapsamında; Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesinde yürüttüğümüz Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projesinde yer alan ülkelerle, “Erasmus projesinde yer almanın getirdiği beceriler, yetkinlikler ve tecrübeler” konulu uluslararası bir video konferans gerçekleştirdik.

15 Ekim 2020 Türkiye saatiyle 19.00’da gerçekleşen ve Litvanya ve Portekiz’deki ortak okullarımızdan öğrenci ve öğretmenlerin katıldığı online etkinlikte, öğrencilerimiz daha önce Erasmus projelerinde yer alan Portekizli ve Litvanyalı öğrencilere çeşitli sorular yönelttiler. Öğrenciler arasında deneyim paylaşımının amaçlandığı etkinlikte, bir Erasmus projesinde yer almanın getirdiği fırsatlar, beceriler, yetkinlikler ve deneyimler üzerine soru-cevap oturumunun yanı sıra Portekizli ve Litvanyalı öğrencilerin paylaştığı sunumlar, fotoğraflar ve hikâyelere de yer verildi.

STEAM Modelinin Genel Eğitime Entegrasyonunu konu alan Avrupa Birliği KA229 Stratejik Okul Ortaklığı projesinde, TÜRKİYE’den Gaziantep Kolej Vakfı Özel Fen Lisesi, PORTEKİZ’den Escola Secundária Campos de Melo ve LİTVANYA’dan Vilniaus Gedimino technikos universiteto inzinerijos licejus ortak okullar olarak yer alıyor.

#ErasmusDays

#GKVÖzelFenLisesi