GKV ÖZEL OKULLARININ TESCİLLENEN COVID-19 ÖNLEMLERİYLE YÜZ YÜZE EĞİTİM SORUNSUZ BİR ŞEKİLDE DEVAM EDİYOR

Öğrencilerin ve çalışanların sağlığının birinci öncelik olduğu GKV Özel Okullarında 21 Eylül’de başlayan yüz yüze eğitimler sağlıklı bir okul ortamı oluşturabilmek amacıyla alınan tüm fiziki tedbirlerle sorunsuz bir şekilde devam etmektedir.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet TİRYAKİ: “Okullarımızda sağlık personellerimiz görevlerinin başında. Tek kişilik sıralarda “Mesafe, Maske ve Temizlik” kurallarına titizlikle uyulmaktadır. GKV Özel Okulları bünyesinde oluşturduğumuz Covid-19 Uygulama\İzleme\Denetleme Komisyonu TSE'nin belirlediği, “Eğitim Kurumlarında Hijyen Şartlarının Geliştirilmesi, Enfeksiyon Önleme ve Kontrol Belgelendirme Programı”nda yer alan kriterleri eksiksiz bir şekilde yerine getirmektedir. Okulum Temiz Belgesi’ne sahip GKV Özel Okullarında Covid-19 salgının önlenmesine yönelik uyguladığımız tescillenen önlemlerimizle sağlıklı bir ortamda, geçmiş yıllarda olduğu gibi, 2020-2021 eğitim-öğretim yılında da, kesintisiz devam eden yüz yüze ve online eğitimlerimizle birlikte önemli başarılar elde etmeye devam edeceğiz.” dedi.