GKV ÖZEL OKULLARI KURULUŞUNUN 57. YILINDA YENİ EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA MERHABA DEDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları kuruluşunun 57.yılında 2020-2021 eğitim öğretim yılına merhaba dedi.

GKV Özel Anaokulu ve GKV Özel İlkokulu 1. sınıf öğrencilerimizin katılımlarıyla Covid-19 önlemleri dikkate alınarak düzenlenen açılış töreni Saygı Duruşu ve İstiklal Marşı ile başladı. Açılış törenine GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba, GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, GKV Özel Anaokulu Müdürü Selda Bozkurt ve GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin Yaman katıldı. İlkokul tören alanında düzenlenen açılış töreninde GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan yaptığı açılış konuşmasında GKV Özel Okulları çatısı altındaki tüm çalışanlarla tüm öğrencilerimizin sağlığını korumanın birinci öncelikleri olduğunu ifade ederek 2020-2021 eğitim-öğretim yılının sağlık, mutluluk, huzur ve başarı getirmesini temenni etti.

GKV Özel Ortaokulu ve GKV Özel Liselerinde online olarak eğitim gören öğrencilerimiz için de ayrı bir tören düzenlendi. Evlerinden canlı bağlantıyla törene katılan öğrencilerimize yönelik GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet ve GKV Özel Liseleri Müdürü Engin Biba yaptıkları konuşmalarla 2020-2021 eğitim-öğretim yılında tüm öğrenci ve öğretmenlerimiz için sağlık ve başarı diledi.

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOkulları