GKV ÖZEL ORTAOKULU 5. SINIFLAR VELİ TANIŞMA TOPLANTILARI BAŞLADI

2020-2021 eğitim-öğretim yılı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 5. Sınıflar Veli Tanışma Toplantıları kapsamında okulumuzun eğitim anlayışı, işleyişi, akademik programlar, branş dersleri ve öğretmenleri tanıtıldı.

Her gün 1 şubenin velilerinin kabul edildiği ve Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak düzenlenen toplantılar GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet’in açılış konuşmasıyla başladı. Toplantı açılış konuşmalarının ardından GKV Özel Ortaokulu Akademik Müdür Yardımcısı Korkut Özkeleş, GKV Özel Ortaokulu PDR Öğretmeni Tuğçe Gürer, sınıf danışman öğretmenleri Derya Özdinç, Fulden Taşkın ve Ömer Cengiz, GKV Özel Okulları Görsel Sanatlar Zümre Başkanı Hayal Bazoğlu ve Bilişim Teknolojileri Öğretmeni Mehmet Kılıç’ın açıklamaları ile son buldu. Toplantılar öncesinde 5. sınıf öğrencilerimizin adına özel olarak hazırlanan hediyeleri GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil Güldemet tarafından takdim edildi. 5. Sınıflar Veli Tanışma Toplantıları 7 Ağustos Pazartesi gününe kadar devam edecektir.

#GKVÖzelOrtaokulu

#GKVÖzelOkulları