HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel İlkokulu Akademik Müdür Yardımcısı N.Esin EKİNCİ ve İdari Müdür Yardımcısı Ebru AKGÜL olmuştur.

İlk ve orta öğrenimini Adana’da tamamlayan N.Esin EKİNCİ, 2004 yılında Celal Bayar Üniversitesi Matematik bölümünü bitirdi. Pedagojik formasyonunu Gaziantep Üniversitesinde tamamladı. 2012 yılında kazandığı Gaziantep Üniversitesi İngilizce Makine Mühendisliği bölümünü derece ile tamamladı. Çeşitli kurumlarda matematik ve makine teknolojisi öğretmeni olarak görev yaptı. Gaziantep Üniversitesi ve Gaziantep İl Milli Eğitim Müdürlüğü işbirliğiyle düzenlenen 50 saatlik Robotik Kodlama eğitimini başarı ile tamamladıktan sonra 2020 yılında Sanayi ve Teknoloji Bakanlığı ve Tübitak işbirliği ile kurulan DENEYAP atölyelerinde Üretim, Tasarım ve Robotik Kodlama eğitmeni oldu. 2020 yılında GKV Özel İlkokulu Akademik Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır.

 İlk ve orta öğrenimini farklı İllerde tamamlayan Ebru AKGÜL, Harran Üniversitesi Beden Eğitimi Öğretmenliği bölümünden 2001 yılında mezun olmuştur. Mezuniyet sonrası aynı yıl GKV Özel Okullarında Beden Eğitimi öğretmeni olarak göreve başlamıştır.2012 yılında Beden Eğitimi ve Spor Zümre Başkanı olarak görevine devam etmiştir.2020 yılında GKV Özel İlkokulu İdari Müdür Yardımcısı olarak atanmıştır. 

GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcılarına yeni görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelİlkokulu


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.