HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL LİSELERİ AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL LİSELERİ AKADEMİK ve İDARİ MÜDÜR YARDIMCILARIMIZ 

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Liseleri Akademik Müdür Yardımcısı Özge ATAKER, Müdür Yardımcısı ve Sınav Hazırlık Koordinatörü Murat ÖNGEN olmuştur. Ali DİRGEN, 2006 yılından bugüne GKV Özel Liseleri İdari Müdür Yardımcısı olarak görevine devam etmektedir.

İlk ve orta öğrenimini İzmir’de tamamlayan Özge ATEKER, 2006’da Celal Bayar Üniversitesi, biyoloji bölümünü kazandı. 2008 yılında Türkiye Biyoloji Öğrencileri Platformu’nda (BİYOP) Eş Başkanlık yapıp, Türkiye çapında birçok üniversitede kongreler ve çalıştaylar düzenledi. 2010 yılında dereceyle mezun oldu. İzmir’de Sosyal sorumluluk projelerinde görev aldı ve İzmir Belediyesinin başlattığı Abla-Abi-Kardeş Projesinde 2 yıl sahada çalıştı. 2011 yılında Pedagojik Formasyonunu tamamlayıp, 2011 yılında Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Biyoloji Bölümü Moleküler Biyoloji Anabilim Dalı'nda yüksek lisansa başladı. DNA İzolasyon Laboratuvar sorumlusu olarak çalışıp, kanser üzerine çalışmalarını tamamladı. 2010 yılından beri çeşitli kurumlarda başta biyoloji olmak üzere, mikrobiyoloji, biyokimya, biyoistatistik gibi alan eğitimlerinin yanı sıra müdür ve müdür yardımcılığı gibi yöneticilik görevlerini de üstlendi. Öğrenim hayatı boyunca aldığı İngilizce eğitimini İrlanda’da tamamlayan Özge Ataker, 2015 yılında GKV Cemil Alevli Kolejinde IB biyoloji öğretmeni olarak işe başlayan Özge Ataker, 2020 yılında Akademik Müdür Yardımcısı olarak atandı.

Gaziantep doğumlu Murat Sadık ÖNGEN, eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Ankara Üniversitesi Fen Fakültesi Matematik Bölümünden mezun olduktan sonra Gaziantep Üniversitesi Fen Edebiyat Fakültesi Matematik Bölümünde araştırma ve öğretim görevlisi olarak çalıştı. Yüksek lisansını Gaziantep Üniversitesi Fen Bilimleri Enstitüsü Matematik Anabilim Dalı'nda yaptı. Gaziantep Üniversitesindeki görevinden ayrılarak özel bir lisede matematik öğretmeni olarak çalıştı. 2006 yılından bu yana Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde Matematik Öğretmeni, Matematik zümre başkanlığı görevlerinde bulunduktan sonra 2020 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerine Müdür Yardımcısı ve Sınav Hazırlık Koordinatörü olarak atandı. 

Gaziantep doğumlu Ali DİRGEN, eğitimini Gaziantep’te tamamladı. Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Almanya'da tüm kademelerde stajını tamamladıktan sonra 2002 yılından itibaren özel okullarda öğretmen, Zümre Başkanı ve Müdür Yardımcısı görevlerinde bulunmuştur.2006 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinde Müdür Yardımcısı olarak göreve başlamış olup, halen okulumuzda görevine devam etmektedir. 

GKV Özel Liseleri Akademik ve İdari Müdür Yardımcılarımıza görevlerinde başarılar dileriz. 

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelLiseleri


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.