HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL OKULLARI YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANI SELİN YAMAN

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR 

GKV ÖZEL OKULLARI YABANCI DİLLER BÖLÜM BAŞKANI SELİN YAMAN 

Akademik başarılarının yanı sıra spor ve sanat alanlarında da elde ettiği başarılarıyla 57 yıldan bu yana bölgenin ve ilimizin gururu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır. 

2019-2020 eğitim-öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Yönetim Kurulu kararı ile GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı görevine Selin YAMAN atandı. Yaman, 2000 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liselerinden (burslu) mezun oldu. 2004 yılında Hacettepe Üniversitesi Amerikan Kültürü ve Edebiyatı bölümünde lisans eğitimini tamamladıktan sonra Hacettepe Üniversitesi’nde Pedagojik formasyon eğitimi aldı. Fırat Üniversitesi “Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı” nda yüksek lisans eğitimini tamamlayan Yaman, halen Gaziantep Üniversitesi “Eğitim Programları ve Öğretim Anabilim Dalı”nda doktora eğitimini sürdürmektedir. 

Çeşitli Avrupa Birliği projelerinin (ErasmusPlus, Comenius, Grundtvig vb.) Türkiye ve Avrupa koordinatörlüğü görevini yürüten Selin Yaman 2019 yılı itibariyle GKV Özel Fen Lisesi adına STEAM Modelinin Genel Eğitime Entegrasyonu (AB ErasmusPlus Projesi) Türkiye Koordinatörü olmuştur. Ulusal ve uluslararası projelerin yurt dışı proje toplantılarında Türkiye Temsilcisi ve Moderatör olarak yer alan Yaman ayrıca AB destekli okul ortaklığı projelerinin de Türkiye Koordinatörlüğü görevlerini başarıyla yerine getirmiştir. Ayrıca ulusal ve uluslararası konferans ve kongrelere delege olarak katılmış, yabancı dil eğitimi alanında yayınları ve bildirileri bulunmaktadır. 

Selin Yaman çeşitli devlet kurumlarında İngilizce Öğretmenliği ve Müdür Yardımcılığı görevini yürüttükten sonra 2018-2019 eğitim-öğretim yılında, mezun olduğu GKV Özel Liselerinde İngilizce öğretmeni olarak görev aldı. 2019-2020 eğitim-öğretim yılından itibaren GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanlığı görevini sürdürmektedir. 

2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Okulları Yabancı Diller Bölüm Başkanı Selin YAMAN’a başarılar dileriz. 

#GKVYabancıDiller

#GaziantepKolejVakfı


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.