GKV ÖZEL ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SEÇİL GÜLDEMET ATANDI

GKV ÖZEL OKULLARI GÜÇLÜ AKADEMİK KADROSUYLA 2020-2021 EĞİTİM-ÖĞRETİM YILINA HAZIR

GKV ÖZEL ORTAOKULU MÜDÜRLÜĞÜNE SEÇİL GÜLDEMET ATANDI

57 yıllık eğitim tecrübesine sahip olan Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları güçlü ve donanımlı öğretmen ve idareci kadrosuyla 2020 -2021 eğitim-öğretim yılına hazır.

Yeni eğitim-öğretim yılında GKV Yönetim Kurulu kararıyla GKV Özel Ortaokulu Müdürü olarak atanan Seçil GÜLDEMET göreve başladı.

Yılların verdiği tecrübesi, donanımı ve bilgisini bundan böyle okullarımızın ortaokul bölümünde okul müdürü olarak devam ettirecek olan Güldemet ilk, orta ve lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. İzmir Dokuz Eylül Üniversitesi Buca Eğitim Fakültesi Matematik Öğretmenliği bölümünden 1999 yılında mezun oldu. Mezun olduktan sonra GKV ailesine Matematik Öğretmeni olarak dahil oldu. GKV Özel Ortaokulunda 20 yıldan bu yana Matematik Öğretmeni olarak görev aldıktan sonra 2020-2021 eğitim-öğretim yılında GKV Özel Ortaokul Müdürü olarak yeni görevine başladı.

GKV Özel Ortaokulu Müdürü Seçil GÜLDEMET’e yeni görevinde başarılar dileriz.

#GaziantepKolejVakfı

#GKVÖzelOrtaokulu