GAZİANTEP KOLEJ VAKFI SANAL RESİM SERGİSİ

Dünyamızı renklendiren çocuklarımızın yaratıcılıklarını özgürce yansıttığı, evde kaldıkları bu süreci sanatsal etkinliklerle keyifli hale getirebilmelerine olanak sağlayan “Bisikletimle Hayallerime Yolculuk” temalı resimlerden oluşan sanal sergimize hoş geldiniz.

Sanal sergimiz geçtiğimiz günlerde GKV Özel Okulları Uygulamalı Dersler Bölümü tarafından organize edilen “Bisikletimle Hayallerime Yolculuk” konulu resim yarışmasına katılan toplam 135 öğrencimizin resimlerinden oluşmaktadır.

56 yıldan bu yana sanata ve her çocuğun aynı zamanda birer sanatçı vizyonunda yetişmelerine özen gösteren GKV Özel Okullarının güzel kampüsünde kurguladığımız ve herkesin davetli olduğu sanal sergimizde sanat dolu bir tur sizleri bekliyor.

Ziyaret için fotoğrafın üzerine tıklayınız.

#GKV #SanalTur #GKVSanat #SanalSergi #VirtualExhibition