HABER ARŞİVİMİZ

TÜRKİYE FİNALLERİNE YÜKSELEN GENÇ ERKEKLER BASKETBOL TAKIMIMIZA GENEL MÜDÜR SAYIN İSMET TİRYAKİ ÜSTÜN BAŞARI MADALYALARINI TAKDİM ETTİ

“GAZİANTEP’TE İLK DEFA BİR LİSE TÜRKİYE FİNALLERİNE KALDI”

Gençlik ve Spor İl Müdürlüğü Okul Sporları tarafından düzenlenen turnuvada Türkiye finallerine kalarak Türkiye’de ilk 8 takım arasına adını yazdıran ve Gaziantep’te bir ilke imza atarak üstün bir başarı yakalayan Lise Genç Erkekler Basketbol (B) Takımımıza GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet TİRYAKİ tarafından üstün başarı madalyaları ve belgeleri takdim edildi.

GKV Özel Liseleri Müdürü Mehtap Özdemir, Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanı Hayal Bazoğlu, Beden Eğitimi ve Spor Zümre Başkanı Ebru Akgül, Basketbol Antrenörleri Vedat Oğuzcan ve Mahmut Şahinler’in de katıldığı takdim esnasında Sayın Tiryaki takım oyuncularını ve antrenörleri kutlayarak takımın başarısından dolayı gurur duyduğunu ifade etti. Sayın Tiryaki “1963 yılından bu yana Gaziantep’te ve bölgede eğitime yön veren GKV Özel Okulları olarak spor alanında da büyük başarılar elde etmenin kıvancı içindeyiz. Gaziantep’te ilk defa bir lise Türkiye finallerine kaldı. Bunu başaran ilk lise takımı olmanızdan dolayı sizleri kutluyorum. GKV’li basketbolcuların Türkiye finallerinde şampiyonluğu alacaklarına ve göğsümüzü yine kabartacaklarına olan inancım tam” İfadelerini kullandı.

Adıyaman’da düzenlenen turnuvada İstanbul Teknik Üniversitesi (İTÜ) Geliştirme Vakfı Okulları lise takımını yenerek mutlu sona ulaşan GKV’li basketbolcular daha büyük başarıları şehrimize ve okulumuza kazandıracaklarının sözünü verdi.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.