“ÇOCUK VE OYUN, OYUNUN ÖNEMİ” ADLI VELİ ATÖLYESİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Okulları Rehberlik bölümü tarafından Anaokulu velilerimiz için “Çocuk ve Oyun, Oyunun Önemi” adlı veli atölyesi düzenlendi.

GKV Özel Anaokulu Rehberlik Öğretmeni Cansu Koçak ve Okul Psikoloğu Didem Peri Dalkılınç işbirliğiyle anaokulu velilerimize çocuklarımızın gelişim sürecinde oynanan oyunların önemi anlatılırken, oyunlar eşliğinde çocuklarımızın neler hissettiği ve hangi alanlarda geliştiği uygulamalı etkinlikler ile gösterilmiştir.

Çocuğun yaşamının ayrılmaz bir parçası ve gelişiminin en önemli aracı olan oyun ve gelişim alanları velilere aktarılırken, verimli zaman geçirmek dediğimiz kavramın da tam olarak ne olduğu üzerinde duruldu ve farkındalık sağlandı.

Çocuklarımızın en doğal öğrenme ortamı olan oyunları birlikte oynayarak eğlenceli, bol kahkahalı bir atölye gerçekleştirildi.