HABER ARŞİVİMİZ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 15. GKVELT KONFERANSI 21 MART 2020’DE GERÇEKLEŞTİRİLİYOR

Yabancı Diller Bölümü tarafından düzenlenen bu yılki ELT (İngilizce Dili Öğretimi) konferansının amacı, 21. yüzyıl İngilizce Dil Öğretimi hedeflerindeki değişiklikler üzerinde durarak sürekli yenilenen İngilizce öğretimi yöntem ve teknikleri ile ilgili yeniliklerin paylaşılması ve yaşanan zorluklar ve fırsatların gözden geçirilmesidir.

Yurt içi ve yurt dışından katılan uzman konuşmacıların yer aldığı GKVELT Konferans; İngilizce dil öğretimindeki farklı ve yeni stratejileri, uygulamaları, yöntem ve teknikleri; akademisyenler, uzmanlar ve İngilizce öğretmenlerinden oluşan katılımcılarla buluşturacak.

Detaylı bilgi için: elt.gkv.k12.tr

GAZİANTEP COLLEGE FOUNDATION PRIVATE SCHOOLS is HOLDING 15TH GKVELT CONFERENCE THIS YEAR ON 21 ST MARCH 2020!

The conference program is designed to address the latest trends and common challenges in the field it aims to make participants share the new methods and techniques and review challenges and opportunities with a focus on changes in goals of English Language Teaching in the 21st Century.

With the speakers from academia, researchers, and scholars from nationwide and global arena, GKVELT Conference will make the participants from academia,scholars and English teachers meet new and distinctive strategies, practices, methods and techniques in ELT.

for details: elt.gkv.k12.tr


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.