ÖĞRENCİMİZ NURHAN KARACA ULUSLARARASI LIONS “MEVLANA ÖZEL ÖDÜLÜ”NÜN SAHİBİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Ortaokulu 7/A sınıfı öğrencilerinden Nurhan Karaca geçtiğimiz günlerde Dünya Lions Kulüpleri tarafından düzenlenen “Barış” temalı resim yarışmasında “Mevlana Özel Ödülü”ne layık görülmüştü.

Öğrencimiz dünya barışı, hoşgörü ve sevgi mesajlarını içeren resmiyle elde ettiği uluslararası başarıdan dolayı bu kez Ankara’da düzenlenen ödül töreninde okulumuz adına ödülünü Lions Çukurova Sorumlusu Halit Tiltay’dan aldı.

Gaziantep Şahinbey Lions Kulübü Başkanı Esin Çayırağası Alyamaç ve Yönetim Kurulu Üyeleri’nin tebrik ettiği öğrencimiz Nurhan Karaca geçtiğimiz yıllarda 3 farklı kişisel resim sergisine imza atarak resim alanında pek çok ödüle sahip oldu. Mevlana kürsü resmi, özel davetiye,poster ve bayrak baskısında da kullanılan resim ayrıca 18 Ocak 2020 tarihinde Adana’da düzenlenecek Mevlana Anma Günü’nde de sergilenecek. Törene özel konuk olarak davet edilen öğrencimizi kutluyor başarılarının devamını diliyoruz.