8.SINIF ÖĞRENCİLERİMİZ İÇİN “STRESİMLE BAŞ EDEBİLİYORUM” KONULU ATÖLYE ÇALIŞMASI

GKV Özel Ortaokulu Rehberlik Servisi ve Okul Psikoloğu iş birliğiyle 8.sınıf öğrencilerimiz için “Stresimle Baş Edebiliyorum” konulu atölye çalışması düzenlendi.

GKV Özel Ortaokulu 8.sınıf Rehberlik Öğretmeni Tuğçe Gürer ile Okul Psikoloğu Didem Peri Dalkılınç’ın etkinlikleriyle zenginleşen atölye çalışmasında stres kaynakları ile baş edebilme yolları üzerinde duruldu. Sınav sürecinde bir öğrenci olmanın getirdiği kaygı durumları, stres belirtilerinin fark edilmesi, başarıyı artırabilmek adına izlenecek yollar vurgulanırken, Okul Psikoloğu eşliğinde öğrencilere nefes egzersizi yaptırılarak, doğru nefes alıp vermenin stresi azaltmadaki rolü uygulamalı olarak gösterildi. Çalışma soru-cevap yöntemi ile son buldu.