1.ARA TATİL DÖNEMİ (18-22 KASIM) ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ YOĞUN ve ETKİLİ BİR PROGRAMLA TAMAMLANDI

2019–2020 eğitim-öğretim yılı 1.ara tatil dönemi (18-22 Kasım) öğretmen seminerlerini yoğun ve etkili bir programla okullarımızda tamamladık. Milli Eğitim Bakanlığı (MEB) tarafından 81 ildeki eğitim-öğretim kurumlarında görevli öğretmenler için belirlenen “gezi”, “sağlık, doğa ve çevre”, “bilgi ve teknoloji” , “iletişim”, “okuryazarlık”, “sanatsal faaliyetler”, “sportif faaliyetler”, “araştırma ve gözlem”, “sosyal sorumluluk”, “el sanatları” başlıklarında GKV Özel Okulları olarak öğretmenlerimiz için çeşitli eğitim seminerleri ve etkinlikler düzenledik.

1. ara tatil dönemi olarak belirlenen 18-22 Kasım haftasında öğretmenlerimizi her biri alanlarında uzman farklı konuşmacılarla ufuk açan seminerlerle buluşturduk. İlk olarak Gaziantep Üniversitesi Öğretim Üyeleri; Prof. Dr. Zeynep Hamacı, Prof. Dr. Fatih Özmantar, Doç. Dr. Fulya Türk “Çözüm Odaklı Yaklaşım”, “Psikolojik Danışma İlke ve Yöntemleri”, “Bilimsel Araştırma Teknikleri” konularında öğretmenlerimizi aydınlattı. Eğitim haftasının devamında Dr. Çiğdem Reyhanlıoğlu, Mehmet Başaran, Ayşe Sevil Atıcı, Ebru Aslan tarafından “Sınav Verilerinin Okunması ve Değerlendirilmesi”,  “Yaratıcı Drama”, “Öğretim Yöntem ve Teknikleri”, “Duyu Bütünleme” konularında öğretmenlerimize çeşitli seminerler verildi. 1. Ara tatil döneminin son gününde ise tüm öğretmenlerimiz ilimizin tarihi, coğrafi, kültürel ve doğal güzelliklerinin tanıtımına yönelik gezilere katıldılar.