2019-2020 EĞİTİM – ÖĞRETİM YILI ÖĞRETMEN SEMİNERLERİ KAPSAMINDA DR. YAVUZ SAMUR’U AĞIRLADIK

Bahçeşehir Üniversitesi Eğitim Fakültesi Dekan Yardımcısı, Bilgisayar ve Öğretim Teknolojileri Eğitimi Bölüm Başkanı Dr. Öğr. Üyesi Yavuz SAMUR tarafından GKV Özel Anaokulu ve İlkokul İngilizce öğretmenlerimiz, Bilgisayar Öğretmenimiz ve Rehber Öğretmenlerimizin katıldığı “Oyun Temelli Öğrenme, Eğitimde Oyunlaştırma ve Eğitsel Oyun Tasarımı Atölye çalışması gerçekleştirildi.

Yabancı dil eğitiminin etkililiğini arttırmak üzere planlanan bu eğitim sonrasında öğretmenlerimiz; oyunlar, oyun elementleri ve mekanikleri, oyun elementleri ve mekaniklerini kullanarak kazanımlara göre oyun tasarlama, yeni eğitsel oyunlar tasarlama, oyun temelli öğrenme ile bir ders tasarımı yapabilme ve oyunlaştırma tasarımları oluşturma anlamında deneyim kazandılar.