HABER ARŞİVİMİZ

GKV'Lİ TÜRKİYE ŞAMPİYONLARI NÜKET ERSOY'LA BULUŞTU

İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleşen 3. Türkiye Münazara Şampiyonasında İstanbul Robert Koleji yenerek Türkiye Şampiyonu olan GKV Özel Liseleri Münazara takımı Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret etti. Şampiyonları kutlayan Ersoy şampiyon öğrencilerle uzun uzun sohbet ederek münazara şampiyonasında yaşananlar hakkında bilgiler aldı.

İstanbul Acıbadem Üniversitesinde gerçekleştirilen 3. Türkiye Münazara Şampiyonası Türkiye Şampiyonu Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri münazara takımı GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan'la birlikte Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy'u makamında ziyaret ettiler. Ziyarete Gaziantep Kolej Vakfı Münazara Takımı Türk Dili ve Edebiyatı Öğretmeni Ferit Aslan ve münazara ekibinden Ece Oğuzhan, Mustafa Okan Araz, Ekin Utku Kanevetçi, Nilüfer Kardo ve Mehmet Emin Kılıç katıldı.

Şampiyon öğrencilerden katıldıkları şampiyona hakkında bilgiler alan Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy öğrencileri kutlayarak "Okullarda elbette akademik başarılar çok önemli. Ancak yarınları yaşayacak ve yaşatacak olan gençlerimizin sadece akademik bilgilerle değil sosyal, kültürel, sportif ve sosyal sorumluluk projelerine katılımlarının sağlanarak zengin bir donamıma sahip olmalarının sağlanması onların gelecek yaşamları için büyük önem taşıyor. Bugün Gaziantep Kolej Vakfı Özel Liseleri öğrencileri ülkemizin en prestijli okullarıyla aynı kategorilerde yarışarak önemli derecelere imza atıyor. Bütün bunlar elbette bir tesadüf değil, 53 yıllık birikim ve tecrübenin başarıya yansıtılmış halidir. Sizleri kutluyor, başarılarınızda desteklerini esirgemeyen ailelerinize ve kurumumuz öğretmen ve idarecilerinize teşekkür ediyorum. Elde ettiğiniz başarı ferdi değil, takım halinde ortaya konulmuş onur verici bir başarıdır. Gaziantep'i en iyi şekilde temsil ederek aldığınız bu sonuçlardan dolayı hepinizi ayrı ayrı kutluyorum" dedi.

Türkiye'de ilk kez Anadolu'dan şampiyon çıktı. Bugüne kadar çeşitli dönemlerde İstanbul'da gerçekleştirilen münazara yarışmalarında ilk kez Anadolu'dan bir şampiyon çıktını ifade eden GKV Özel Okulları Genel Müdür Yardımcısı Can Hoşcan "Öğrencilerimizi kutluyoruz. Anadolu'dan bu alanda ilk kez şampiyon olan takım ünvanını almışlardır. Bu tür etkinliklerle öğrencilerimizin güncel konulara olan duyarlılıklarının arttırılması ve gündemi takip eden nesiller olarak yetişmelerinin sağlanması da gerçekleştirilmektedir. Önümüzdeki yıllarda da yine kurumlarımız bünyesinde öğrencilerimizin bu tür ulusal ve uluslararası yarışmalarda görev alması için gerekli çalışmalarımız devam edecektir. GKV Özel Okulları bünyesinde öğrencilerin kendilerini ifade etmeleri konusundaki çalışmalar anaokulu sıralarında başlamakta, okul öncesi eğitim alan öğrencilerimiz hazırladıkları sunumlarla kendilerini, ailelerini ve günlük olayları arkadaşlarıyla paylaşabilme öz güvenine kavuşmaktadır. Elbette bu çalışmalar bütün eğitim öğretim kurumlarımızda koordineli bir şekilde devam etmekte, ilkokul, ortaokul ve sonunda liselerimizde eğitim alan öğrencilerimiz bu alanda adeta uzmanlaşmaktadır. Bizlere şampiyonluk gururunu yaşatan öğrencilerimizi ve onları yarışmalara hazırlayan öğretmenlerimizi kutluyorum" ifadelerini kullandı.Şampiyon öğrencilerle günün anısına hatıra fotoğraf çektiren Ersoy öğrenci ve idarecileri kutlayarak başarılar diledi.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.