HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL ORTAOKULU MEZUNİYET TÖRENİ DÜZENLENDİ

GKV Özel Okullarının her biriminden öğrencilerinin sanat dolu performansları ile; tören öncesinde, piyano dinletisi eşliğinde kokteyl ve GKV Özel Ortaokul 5.6. ve 7. sınıf öğrencilerinin özel karma resim sergisi ile karşılanan velilerimiz için törende GKV Özel Liseleri Dans Kulübü üyesi öğrencilerinin dans performansı beğeni ile karşılandı.

GKV Özel Ortaokulu Mezuniyet Töreni, bayrak-flama devir teslim töreni ile başladı.

Törende ayrıca GKV Özel Ortaokulu Birincisi Cem Sağlam, TEOG sınavında 500 tam puan alarak Türkiye Birincisi olan Baybars Onur Aydeniz, GKV Onur Kurulu'na seçilen öğrenciler; Mislina Bozkurt, Yağmur Bezgincan, Ahmet Yiğit İyiköşker, Mehmet Ilgın Arslan, Ceren Sığındı, Mert Özgüler, Serhat Sertpolat, Barış Utku Korkmaz, Hilmi Arslan Ömür, Efe Dayıoğlu'na başarı plaketleri takdim edildi.GKV Özel Ortaokul Mezuniyet Töreni açılış konuşmasını yapan Ortaokul Müdürü Sayın Nadir Gürsel konuşmasına TEOG sınav sürecinde, kendilerine destek olan tüm velilere teşekkür etti. Gürsel sözlerine şöyle devam etti; "Gururla ifade ederim ki okulumuz TEOG sınav sonuçlarına göre, Gaziantep genelinde 137 öğrencisi ile 113 net ortalamasına ve dolayısıyla en yüksek net ortalamasına sahiptir. Toplam 3 öğrencimiz tüm soruları doğru cevaplamış, 1 öğrencimiz de 500 tam puan ve genel not ortalaması ile Türkiye Birincisi olmuştur. Bu zorlu ve meşakkatli süreçte başta siz değerli velilerimiz, emeği geçen tüm öğretmen ve idarecilerimiz ile sevgili öğrencilerimize teşekkürlerimi sunarım." dedi.Törende GKV Özel Okulları Birincisi Cem Sağlam Birincilik Onur Kürsü'süne çivi çaktı ve günün anısına bir konuşma da yaptı.

Ortaokul öğrencilerimize temsili diploma teslimlerinin yapıldığı törende GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın Müfit Taşlıyar tarafından emeği geçen idarecilerimize çiçek takdim edildi.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.