HABER ARŞİVİMİZ

GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ MEHMETÇİK VAKFI’NA DESTEK OLDU

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu birinci sınıf öğrencileri Mehmetçik Vakfı'na destek olmak için örnek bir projeye imza attılar.

Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu, birinci sınıf öğrencileri, velileri ve Sınıf Öğretmenlerimiz Serpil Katı, Hilal Yıldız, Fidan Yanık, Sevdal Dağlı, Suzan Özaslan ve Gülnur Şimşek‘in rehberlik yaptığı etkinlik ile toplanan para Mehmetçik Vakfı'na bağışlandı.

Yapılan bağış ile ilgili okulumuzu ziyaret eden Mehmetçik Vakfı temsilcisi Sayın Albay Aykut Eroğlu tarafından GKV Özel Okulları Genel Müdürü Sayın İsmet Tiryaki’ye plaket ve şilt takdim edildi.

Konu ile ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Kolej Vakfı İlkokulu Müdürü Uğur Özeren “Vatanımızın bölünmez bütünlüğü, bağımsızlığımızın korunması, bölgemizde barış ve huzurun sağlanması için gecelerini gündüzlerine katarak günün 24 saati vatan hizmetini başarıyla yerine getiren Mehmetçiklerimizi seviyoruz ve elimizden gelenleri yapmak istiyoruz. Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu, her zaman olduğu gibi barışa, kardeşliğe, insanlığa hizmet etmeye devam edecektir. Mutlu ve gururluyuz.” dedi.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.