GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİ GÜNE SABAH DANSI İLE BAŞLIYOR

GKV Özel İlkokulu öğrencileri her sabah dans ederek yeni güne zinde ve eğlenerek başlıyor. Her sabah büyük coşku ve enerjiyle yapılan dans ilkokul öğretmenlerimiz ve öğrencilerimizin katılımıyla eğlenceli bir şekilde devam ediyor.

Konuyla ilgili açıklamalarda bulunan Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokul Müdürü Uğur Özeren "Uygulamalı Dersler Bölüm Başkanlığı koordinesinde yaptığımız bu etkinlik ile öğrencilerimiz güne zinde ve enerjik başlıyor. Öğrencilerimizin severek yaptığı bu çalışma ile güne motive oluyoruz. Öğrencilerimiz birlikte hareket etmesini, ortak davranma ve sosyalleşmesine katkı sağlayan bu uygulama ile özgüvenlerini arttırırken, öğrendiklerini sergileyerek kendini ifade gücünü geliştiriyor. Aynı zamanda öğrencilerimizin, sağlam kararlar alma sürecini yönetirken, koordinasyon yeteneğini geliştirip, kontrol yeteneğini de arttırmak istiyoruz’’ dedi.