HABER ARŞİVİMİZ

GAZİANTEP KOLEJ VAKFI ÖZEL OKULLARI 56 YAŞINDA

Ziller GKV’de 2019-2020 Eğitim- Öğretim Yılı için Çaldı

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen törenle 2019-2020 eğitim öğretim yılı resmen başladı. GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’un da katıldığı tören coşkulu geçti. Kuruluşunun 56.yılını kutlayan Anadolu’nun eğitim çınarı Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesindeki anaokulu, ilkokul, ortaokul, Anadolu Lisesi, Fen Lisesi ve Cemil Alevli Koleji (IB) ile 2019-2020 eğitim öğretim yılında da eğitim alanında yeni başarılara imza atmaya hazırlanıyor.

Düzenlenen törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy Mütevelli ve Yönetim Kurulu üyeleri Ali Küçükkınacı ve Mehmet Göksel, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel Liseler Müdürü Mehtap Özdemir , GKV Özel Ortaokul Müdürü Abdullah Dağlı, GKV Özel İlkokul Müdürü Uğur Özeren, GKV Özel Anaokulu Müdür Gökçen Bulut’un yanı sıra idareci ve öğretmenler ile çok sayıda davetli katıldı.

GKV Mütevelli-Yönetim Kurulu Başkanı Sayın Nüket Ersoy’un 2019-2020 eğitim-öğretim yılı mesajının okunması ile başlayan törenin açılış konuşması GKV Özel İlkokul Müdürü Uğur Özeren tarafından yapıldı. Sayın Özeren; “ Geleceğin teminatı, değerli öğrencilerimize kavuşmanın mutluluğu ve heyecanı içerisindeyiz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün özlediği çağdaş uygarlık düzeyinin ancak bilgi ile mümkün olacağının bilinciyle 2019-2020 öğretim yılına başlıyoruz. Ulu Önder Mustafa Kemal Atatürk’ün de dediği gibi; ‘’İlköğretim meselesi demek: vatan, millet, bayrak meselesi demektir. İlköğretim meselesi, bir millet için bağımsızlık ve var olma meselesidir. Bu anlamlı sözler ile içinde bulunduğumuz sorunların ancak eğitimle çözüleceğine ve ülkemizin aklın ve bilimin ışığında aydınlık mutlu yarınlara ancak eğitimle ulaşılacağına olan inancımız tamdır.” dedi.

ÖĞRENCİLERDEN NÜKET ERSOY'A TEŞEKKÜR ÇİÇEĞİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okullarında düzenlenen 2019-2020 eğitim öğretim yılı açılış töreninde GKV Özel İlkokulu Öğrenci Meclis Başkanı İdil Karuserci bütün öğrenciler adına GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy’a eğitime katkıları ve hizmetlerinden dolayı bir çiçek verdi. Törende GKV Özel İlkokulu Sınıf Öğretmeni ve aynı zamanda bir GKV mezunu olan İmren Yüncü tarafından yapılan İlköğretim Haftası’nın önemine dair konuşmanın ardından GKV Özel İlkokulu Öğrenci Temsilcisi İdil Karuserci 2019-2020 eğitim-öğretim yılı mesajını okudu. Okul öğrencilerinden Elif Yaman Biz Atatürk Olduk ve Mustafa Efe Çamlıoğlu İlköğretim Haftası şiirlerini seslendirirken 2018-2019 Eğitim - Öğretim Yılı YKS ve LGS’de Türkiye derecesi elde eden öğrencilere Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli Kurulu üyeleri Ali Küçükkınacı ve Mehmet Göksel tarafından plaket verildi. Okul orkestrası tarafından seslendirilen çocuk şarkılarının ardından bütün öğrenciler 10. yıl marşını seslendirerek öğretmenleri eşliğinde sınıflarına ilk ders için gitti. İlköğretim Haftası etkinlikleri okullarımızda hafta boyunca devam edecektir.


 

© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.