GKV ÖZEL ANAOKULU ÖĞRENCİLERİMİZ GKV ÖZEL OKULLARI KÜTÜPHANESİ'Nİ ZİYARET ETTİ

55. Kütüphane Haftası etkinlikleri kapsamında GKV Özel Anaokulu öğrencileri okul kütüphanemizi ziyaret etti. Aynı zamanda anaokulu öğrencilerimizin ilkokulda da kütüphane ile bağlarının devam etmesi amacını taşıyan etkinlikte GKV Özel Okulları Kütüphane Sorumlusu Duygu Duygulu Dardağan öğrencilerimize Türkiye'de ve Gaziantep'teki önemli kütüphaneler hakkında bilgi vererek kütüphanede uyulması gereken kuralları aktardı.

Erken yaşlarda kütüphane ile tanışan çocukların gelecekte kendini rahatça ifade edebilen öz güveni yüksek bireyler olmaları fikriyle kütüphanemizi ziyaret eden anaokulu öğrencilerimiz çocuk kitaplarını inceleyerek masallarla dolu bir gün geçirdi. Etkinliğin sonunda minik öğrencilerimize çeşitli hediyeler ve kitap ayraçları hediye edildi.