GKV ENKA GENÇLİK FORUMU'NDA

Gaziantep Kolej Vakfı Avrupa Gençlik Parlamentosu (EYP) Kulübü 10 delege ile Enka Okullarının 7. Ulusal Gençlik Forumu'na katıldı.

Forum bu yıl “Değişim Rüzgârı” temasıyla düzenlendi.

İngilizce olarak gerçekleşen ve dört gün süren konferansta öğrenciler, “Değişim Rüzgârı” felsefesiyle hareket ederek geleceğe karşı farklı çözümlerle bakabilecekleri çözüm önerilerini, siyasi, sosyal, ekonomik haklarla çevre ve insan hakları alanlarında oluşturmaya çalıştılar.

Avrupa Gençlik Parlamentosu kulüp öğretmeni Demet Akdoğan eşliğinde katıldıkları Enka Gençlik Forumunda Cemil Alevli Koleji öğrencilerinden Zeynep Nur Hasırcı başarılı açılış konuşmasıyla dikkat çekti.

Okulumuzun mezun öğrencilerinin de yer aldığı Enka Gençlik Forumu'na katılan Esra Dokuzluoğlu, Serdar Özdem, Yiğit Özkanlı, Berfin Çöçelli, İlkay Saka, Begüm Güngör, Yaren İlaslan, Dicle Sude Dalkuş, Zeynep Nur Hasırcı, Ayşe Karakuşoğlu adlı öğrencilerimiz başarılı çalışmaları sonucunda sertifika almaya hak kazandılar.