GKV ÖZEL İLKOKULU 60.YIL MEZUNLARINI ORTAOKULA UĞURLADI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen törenle ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Törene Şahinbey Kaymakamı Mehmet Emin TAŞÇI, Şehitkamil Belediye Başkanı Umut Yılmaz, Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü Fevzi Gürsel, GKV Özel İlkokulu Müdürü Ali Dirgen, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Mezuniyet programı 4. sınıf öğrencilerinin performanslarından oluşan “jimnastik” gösterisi ile başladı. Ardından

açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Ali Dirgen öğrencilerimizi gönülden tebrik ederken bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.

Uzun yıllar boyunca GKV Özel İlkokulunda yüzlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağlayan kıdemli öğretmenimiz Ayla Atay’a emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketi GKV Genel Müdürü Fevzi Gürsel tarafından takdim edildi.

2023-2024 eğitim-öğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

#GKVMezuniyet

#eğitimde60yıl