OKUL MÜDÜRÜMÜZ

GKV ÖZEL İLKOKULU MÜDÜRÜMÜZ

ALİ DİRGEN

İlk, Orta ve Lise eğitimini Gaziantep’te tamamladı. 2002 yılında Trakya Üniversitesi Eğitim Fakültesi Almanca Öğretmenliği bölümünden mezun oldu. 2001 yılında Almanya Grossostheim Volksschule (Grundschule - Hauptschule) ilk ve ortaokulunda stajını tamamlayarak 2006 yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları bünyesinde Anaokulu, İlkokul, Ortaokul ve Lise birimlerinde Almanca öğretmeni olarak derslere girdi. IB-PYP Cat 1 Eğitimi, Erasmus+Project - Creation and Integration of STEAM model in General Education, AB Okul Projeleri, Yaşam Becerileri Eğitmenliği Lions Quest, ELT Seminerleri, Okul Öncesi Eğitimleri, NLP Seminerleri, Uluslararası Gençlik Ödülü Ödül Liderliği, Özel Öğretim Metot Seminerleri gibi birçok alanda aktif görev alan Ali DİRGEN, 2015 – 2016 Eğitim Öğretim Yılında GKV Özel Ortaokulu Müdür Yardımcısı, 2016 - 2019 yılları arasında GKV Özel İlkokulu Müdür Yardımcısı, 2019 - 2023 yılları arasında GKV Özel Liseleri Müdür Yardımcısı olarak görev yapmış, 2023-2024 Eğitim Öğretim yılında Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu Müdürü olarak atanmıştır.