DANIŞMANLIK HİZMETLERİ

A) Bireysel Çalışmalar:

Öğrencilerimizin gelişimleri hakkında karşılıklı bilgi paylaşımında bulunmak ve velilerimize destekleyici yönlendirmeler yapmak amacıyla bireysel veli görüşmeleri gerçekleştirilir.

Dönem başında psikolojik danışmanımızın yaptığı·gözlem ve öğretmen değerlendirmelerinin ardından, ihtiyaç·ölçüsünde desteklenecek öğrencilerimiz belirlenir.

Bireysel destek çalışmalarımız, ( duygusal, sosyal, bilişsel gelişim vb. alanlarda ) öğrencilerimizle bireysel olarak yürütülüp, öğretmen ve aile bilgilendirmesi ile süreç devam eder.

A) Grup Çalışmaları:

- Velilerimizin kişisel gelişimlerine destekleyici olarak,

- Belirli konularda paylaşımlarda bulunmaları,

- Farkındalık kazanmaları,

- Bilgi edinmeleri ve farklı bakış açıları geliştirmelerine katkıda bulunmak amacıyla, grup çalışmaları yürütülür.

- Ortak gelişimsel ihtiyaçları· önceden tespit edilen öğrencilerimizle çeşitli grup çalışmaları yapılır (Sosyal beceri eğitimi, sınav kaygısı ile baş etme, öfke kontrolü vb.)