GKV ÖZEL İLKOKULUNDA KÜTÜPHANE OKURYAZARLIĞI EĞİTİMİ KÜTÜPHANELER HAFTASI KAPSAMINDA İLKİ GERÇEKLEŞTİRİLDİ

1. sınıf öğrencilerimize kitap okuma ve kütüphane kullanma alışkanlığı kazandırmak amacıyla kütüphane sorumlumuz Duygu Duygulu Dardağan tarafından “Kütüphane Okuryazarlığı” eğitimi verildi. Öğrencilerimiz bu eğitimle kütüphanenin ne olduğunu, okuma alışkanlığı kazanmanın önemini, kütüphane kurallarını öğrendiler. Daha sonra öğrencilerimiz kütüphane sorumlumuz ve öğretmenleri rehberliğinde kütüphaneye giderek kütüphane kurallarına uygun olarak okumalarını gerçekleştirdiler. Kütüphanemizi gezerek ödünç kitaplarını da alan miniklerimiz kitapların gizemli dünyasını keşfetmenin yanında, keyifli ve tecrübe dolu bir gün geçirdiler.

#58.KütüphaneHaftası

#GKVÖzelOkullarıKütüphanesi