GKV ÖZEL İLKOKULU 3. SINIF ÖĞRENCİLERİMİZİN HAZIRLADIĞI 'LEGO TEKNOLOJİK ARAÇLAR' İSİMLİ SERGİSİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 3. sınıf öğrencilerimizin hazırladığı "LEGO TEKNOLOJİK ARAÇLAR" isimli sergi 19 Mayıs Atatürk'ü Anma, Gençlik ve Spor Bayramı haftasında lego robotik sevenlerin beğenisine sunuldu. Lego Robotik Kodlama eğitimi çocuklara matematik, bilim, fen, problem çözme, takım çalışması, proje bazlı düşünme, yaratıcı sanatlar ve daha pek çok alanda beceri kazandırıyor. Makinelerin ve araçların çalışma mantığını kavramasına yardımcı olur. Öğrencilerimiz her şeyden önce algoritmik ve tasarım odaklı düşünebilmeyi keşfediyor. Birbirinden güzel Lego robot tasarımlarıyla sergiye katılan öğrencilerimizi kutlarız.

#legoteknolojikaraçlar

#GKVÖzelİlkokulu