GKV ÖZEL İLKOKULUNDA 4. SINIFLAR SEVİYESİNDE 3 ETAPTAN OLUŞAN MÜNAZARA TURNUVASI YAPILDI

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulunda 4. sınıflar seviyesinde 3 etaptan oluşan münazara turnuvasının finali 31.05.2022 tarihinde yapıldı. Farklı sınıflardan öğrencilerin oluşturduğu takımlar halinde gerçekleştirilen münazara turnuvalarıyla öğrencilerimize, öz güven ve sorumluluk duygularını pekiştirerek topluluk önünde duygu ve düşüncelerini tam ve etkili bir şekilde özgün cümlelerle ifade edebilme, takım ruhu ile çözüm üretebilme, hızlı karar verme becerilerinin kazandırılması amaçlandı. Heyecanın dorukta olduğu final etabında öğrencilerimiz kendi tezlerini başarıyla savundular. Münazara turnuvasına katılan tüm öğrencilerimizi kutlar, kazanan takımdaki öğrencilerimizin de başarılarının devamını dileriz.

#münazaraturnuvası

#GKVÖzelİlkokulu