GKV ÖZEL İLKOKULU 4.SINIF ÖĞRENCİLERİNİN PERFORMANSLARINDAN OLUŞAN 'DANSIN RENKLERİ' GÖSTERİSİ GERÇEKLEŞTRİLDİ

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerinin performanslarından oluşan “Dansın Renkleri” gösterisi “7 Bölge, 7 Renk” temasıyla 15 Haziran 2022 Çarşamba günü saat 20.00’de Gaziantep Üniversitesi Atatürk Kültür Merkezi’nde gerçekleştirildi. Tarihimizi ve değerlerimizi yaşatmayı, Anadolu’nun renklerini gelecek nesillere aktarmayı hedefleyen Gaziantep Kolej Vakfı Özel Okulları Türk halk kültürünün zengin motiflerinin sergilendiği bu eşsiz gösteriye 7. kez ev sahipliği yaptı. Öğrencilerimiz farklı yörelerin geniş bir yelpazeye yayılan kültürel zenginliğini sahneye taşırken muhteşem performanslarıyla ayakta alkışlandı. Gösterinin hazırlanması için büyük emek harcayan geleneksel ve modern dans öğretmenlerimiz Tülay Kıratlı ve Ayşe Güner’e, sınıf ve branş öğretmenlerimize, personelimize ve halk geleneğimizin en güzel örneklerini başarıyla sunan sevgili öğrencilerimize teşekkür ederiz.

#dansınrenkleri

#GKVÖzelİlkokulu