HABERLER

GKV ÖZEL İLKOKULU ÖĞRENCİLERİMİZİ ORTAOKULA UĞURLADIK

Gaziantep Kolej Vakfı Özel İlkokulu 4. sınıf öğrencilerimiz okulumuzda düzenlenen törenle ortaokula geçmenin mutluluğunu yaşadı.

Törene Gaziantep Kolej Vakfı Mütevelli ve Yönetim Kurulu Başkanı Nüket Ersoy, Celal Ersoy, Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyelerimiz, GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki, GKV Özel İlkokulu Müdürü Talya Serenada Onan, idarecilerimiz, öğretmenlerimiz ve velilerimiz katıldı.

Açılış konuşmasını yapan GKV Özel İlkokul Müdürü Talya Serenada Onan öğrencilerimizi gönülden tebrik ederken bundan sonraki eğitim-öğretim yaşamlarında başarı ve mutluluk diledi.

-----------------------------------------------------

Uzun yıllar boyunca GKV Özel İlkokulunda yüzlerce öğrencinin yetişmesine katkı sağlayan kıdemli öğretmenlerimiz Latife Eliş, Gülderen Tuğrul, Fatma Besnili ve Ayten Ayalp’e emekleri ve özverili çalışmalarından dolayı üstün hizmet plaketleri GKV Mütevelli ve Yönetim Kurulu Üyeleri Seyhan Fesli, Osman Kıratlı, İrfan Elboğa ve GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından takdim edildi.

Törende ayrıca GKV Özel İlkokulu idareci ve öğretmen kadrosuna GKV Özel Okulları Genel Müdürü İsmet Tiryaki tarafından teşekkür belgeleri ve çiçek takdim edildi.

2020-2021 eğitim-öğretim yılı mezuniyet belgelerini öğretmenlerinden alan ve ilkokulu başarıyla tamamlayan öğrencilerimizi kutlarız.

Sevgili öğrencilerimiz, GKV ışığının yolunuzu ömür boyu aydınlatmasını dileriz.

 


 

       
© Copyright Gaziantep Kolej Vakfı | Tüm Hakları Saklıdır.