GKV ÖZEL İLKOKULU AKADEMİK DESTEK TOPLANTISI DÜZENLENDİ

GKV Özel İlkokulu Akademik Destek Toplantısı Covid-19 tedbirleri dikkate alınarak velilerimizin ve öğrencilerimizin katılımları ile gerçekleşti.

Veliler ve öğrenciler belli aralıklarla davet edilerek öğretmenleriyle bire bir görüşme sağladılar.

Toplantıda öğrencilerin hem akademik gelişimi değerlendirildi hem de uzaktan eğitimini desteklemek amacıyla her bir öğrencimize çalışma programı, okuma kitabı önerileri, Ders Çalışma Takip Formu, Çalışma Davranışını Değerlendirme Ölçeği teslim edildi. Aynı zamanda velilerimize özel olarak hazırlanan ve rehber niteliği taşıyan ebeveyn kılavuzları verildi.

GKV Özel İlkokulu öğrencilerimiz ve öğretmenlerimize yeni eğitim-öğretim yılında sağlıklı ve başarı dolu bir yıl dileriz.

#GKVÖzelİlkokulu

#GKV